gott nytt år:

nu har man kommit hem från systemet och åhlens. köpte mascara och dricka. jag duschade nyss och det verkar vara liiiite bättre men ska kika noga sen ;)

det blir tre rätters middag härhemma med föräldrar, sen sticker man iväg till tessie där man ska festa loss lite... sen drar vi vidare till whiteroom.

jag har inga höga förväntningar men vi får se hur det går.. ;)


orange face:

åh, jag ser orange ut! jag testade en brun utan sol servett som jag vann i juklappsbytet förra helgen och jag ser hemsk ut nu, helvete! nyårsafton idag juuu, ska duscha och försöka skrubba bort det.



fyfan:

posten har inte alls kommit idag så jag ringde till posten och frågat om post har utdelats på vår gata. ja blev svaret.. ?!!? får vi ingen post idag alltså? åhh!


blir att låna pengar, jag som avskyr sådant!


åhh:

måste bara få utlopp lite. ARGH VAD IRRITERAD JAG ÄR!



min älskling:


<3

håller tummarna:

jag fick mitt nya bankomatkort förrigår, jag hoppade av glädje och hämtade kortet. det visade sig att pinkoden skulle komma i ett separerat brev och den har fortf inte kommit. jag behöver den idag för att betala räkningar och för att handla på systemet osv idag! åhh! kom inte och säg att jag kan ta ut på banken, jag har inget leg och passet har gått ut. duktiga fanny! ZZZZ håller tummarna att brevet kommer toooday!

Nagelspa ska jag ha nu ;)

dsc01326 (MMS)

Nagelspa ska jag ha nu ;)


så jag:



fanny + vin + brieost + oliver + mobil = sååå jag? ;) det var en mys kväll hemma hos mig med tessie innan vi drog iväg till dukis.

Spännande med den nya soffan som vi bestäl...

dsc01325 (MMS)

Spännande med den nya soffan som vi beställt för två månader sen. Kaos här nu men blir kul och se resultatet :)


några timmar kvar:

pappa ska skjutsa mig och katten tillbaks till kattens ägare dvs min kusin! ledsamt att behöva lämna tillbaks katitzi! det har varit så mysigt att ha henne hos oss och de sista nätterna har hon t o m sovit i min säng. åh, som jag alltid sagt.. det blir givetvis två katter sen när vi skaffar lya.


mamma är på väg hem med pizzor, mums. ikväll blir det bara soooft för det blir jobb imorron igen.


Är och jobbar strax. Blir nog en mysig dag.

dsc01324 (MMS)

Är och jobbar strax. Blir nog en mysig dag.


kort:

nu har glenn skaffat sig en ny dator, skönt.. men det suger att trådlöst internet inte funkar så vi är tvungna att turas om. vill ju kunna surfa när man vill men hoppas problemet är löst snart.

imorron ska jag t 3 butiken och byta mobilt bredband-usb, den funkar inte på min nya dator :S och sen kolla lite, funderar på att fixa iphone4 och bli av me min gamla, kanske betala hela beloppet redan nu för det blir ändå ej så mycket.

mellandagsshoppa?! det vet jag faktiskt inte, jag orkar inte gå runt på stan med en massa folk. kläderna brukar också va slarvigt vikta och det är kaos överallt så man tappar lusten att kolla.. men lite nödvändiga saker bör man köpa. hoppas att mitt nya bankomatkort kommer imorron! oturligt nog hade robban mitt bankomatkort i sin jacka när han drog och nu är jackan i en låst lgh så jag var tvungen att spärra kortet och vänta på ett nytt, fyfan. fick nästan panik när jag märkte att kortet ej var i min plånbok. FAAN HUR SKA JAG KUNNA HANDLA JULKLAPPAR?!?? tänkte jag me det löste sig iaf. ;)


25/26:


Vi är på väg till farmor, hon bjuder på ma...

dsc01322 (MMS)

Vi är på väg till farmor, hon bjuder på mat. Jag bet gaffeln när jag åt lunch och en tand är sönder nu, orka. Måste till tandläkaren och slipa tanden :(


Mamma fick dessa tofflor i julklapp så nu ...

dsc01321 (MMS)

Mamma fick dessa tofflor i julklapp så nu har jag mina för mig själv ;) men jag skulle behöva nya också för dem är sönder och mina tår syns! Jag är lite bakis idag, vem är förvånad..


Vin, julklappar och en massa tjejsnack!

dsc01320 (MMS)

Vin, julklappar och en massa tjejsnack!


Nu har jag fixat mig klart, har på mig hal...

dsc01319 (MMS)

Nu har jag fixat mig klart, har på mig halsbandet jag fick av glenn :) är hungrig och väntar på maten.


ris à la malta:

åt det till mellanmål nyss. MUMIS!

blir rester till middagen, alltså blir det julbod igen :) jag håller på att fixa mig lite grann nu inför kvällen. det blir julfest hos tessie med julklappsbyte, tilltugg och alkohol och sen går vi ut. egentligen drar jag inte förrän om två timmar men jag är rätt seg så jag avbryter hela tiden, lika bra å fixa mig redan nu haha..

julafton:



yesterday::

vid tolv åt man dopp i grytan, gud vad man har längtat efter det.
farmor kom hit vid tre, vi fikade och såg på kalle anka. ärligt talat är det jävligt tjatigt med kalle anka men ändå måste man se för att fatta att det är julafton ;) vid halv 6 åt vi äntligen julmat, mums. jag fick smaka min vitlöksill som jag gjort själv. jag måste berömma mig själv, det smakade för underbart! receptet är ifrån mormor. efter maten var vi proppmätta så vi gick ut på en promenad.
sen var det dags för julklappar!

vi var klara vid åtta tiden, sen va det gottigotti och fiiilm :D

en mysig julafton var det.

Har precis öppnat julklapparna klart :) ka...

dsc01317 (MMS)

Har precis öppnat julklapparna klart :) katten sitter på mig nu och spinner. Blir en film strax


god jul:



nu ska jag ge fan i datorn! ska umgås med familjen och bara njuta av juuuulen.. och fota lite också ;)

under helgen.

lördags och söndags var FIASKO. jag spydde varje timme från lördag natt tills söndag 19.00 ungefär. nästan ett helt dygn. helt sjukt. aldrig mått så jävla dåligt på länge! hinken var min bästa vän som låg bredvid sängen. jag kunde inte ens gå rakt för det gjorde ont i magen eftersom den va så tom. familjen va rädda att bli smittade. haha.

nu har man återhämtat sig, skönt!

katitzi.

idag körde pappa jag mamma till sofia (min kusin) och hämtade hennes katt katitzi, vi ska vara kattvakt :) två år i rad. riktigt mys och ha en katt här som stryker omkring nu. har slagit in alla klappar nu och lagt under julgranen. julskinkan är i ugnen. 3 kilo!! för ynkla 5 personer haha men det får räcka länge!

imorgon är ju det juuulafton och jag ser fram emot lunchen, då ska vi äta dopp i grytan.


under mellandagarna ska jag köpa en ny kamera. min suger som fan! har fått cash av fld att köpa kamera för i födelsedagspresent och jag suktar efter en canon för lite under 3000 kr, hoppas den är bra men har ni förslag? vilken kamera som är bra? en kompakt digitalkamera alltså...




Riktig julstämning här nu, mysigt!

dsc01311 (MMS)

Riktig julstämning här nu, mysigt!


Idag skriker jag efter vaniljyoghurt, musl...

dsc01310 (MMS)

Idag skriker jag efter vaniljyoghurt, musli och skivad banan så pappa köpte det. Det satt perfekt. Skumt, jag som inte tycker om sånt annars.


Äter på heat. Pappa och robban bjuder oss ...

dsc01309 (MMS)

Äter på heat. Pappa och robban bjuder oss på middag :) jag och mamma fyller ju år idag, Hihi


"dina ord till fanny"

"Glenns storasyster! Allt jag vet om dig :) / XXX " (förstod inte namnteckningen) 

vem va det som skrev de orden??

märkvärdigt att personen var bjuden t vår fest om glenn bara var vår gemensamma nämnare. ;) eller va det kanske nåns partner.

die facebook die:


min outfit ikväll men ska ha min kavaj över. snodde tshirten fr min bror ;) och nu är våfflat hår min favvofrisyr!

drar om en timme.

game night:

ska till sofie ikväll med några tjejer och spela spel. mys. vi ska ev gå ut om vi har lust :)

ska se klart the kids are alright snart.

En massa levande ljus! Nu sätter vi igång ...

dsc01305 (MMS)

En massa levande ljus! Nu sätter vi igång med filmen.


giant cross:



gillar mina korsörhängen väldigt mycket, jag gjorde verkligen en bra köp! nu vill jag ha fler variant av kors, hihi och så massa fler örhängen! MY PASSION!

ps. hårfärgen gillar jag py men det känns som att färgen börjar försvinna.. ska färga runt nyår igen kanske men annat färg. ds.

quiet friday:

har precis ätit middag. ikväll blir det bara sooft med filmer, har fixat fram två filmer. det blir antagligen mother and child eller the kids are alright. sett nån av dem?

idag efter jobbet gick jag in i en affär för att kika och ev köpa min första julklapp men det gick inge vidare. äh, måste verkligen sätta igång snart. nästa vecka!!!! :) och yes, ska visa bild på jeansbyxan. ikväll eller imorron ;) och skönt att veta att jag inte är ensam om att ha dessa jeansproblem, vi kan alltid tipsa varandra om bra jeansbyxor som passar oss ;)


snurr:

hittade lite "lek" på datorn. man kan också redigera lite, vilket jag älskade när jag var yngre så jag ska testa mera när jag har tid! nu ska jag se på lyxfällan


fika:

kom hem för en timme sen, har fikat med några på den dära stammiscafe i fridhemsplan haha. använde även min nya jeansbyxor idag, känns bra. det var svårt att hitta jeans, jag som har smala ben men breda höftben men ett par levisbyxor satt perfekt efter den första affären men jag ville ha 34 i längden och hittade min storlek i den femte affären, puh!

jag som bara använt jeansleggings och skinnbrallor den sista tiden så det känns.. mycket lägligt med en ny nu. ;)

measured:

maten satt bra i magen, det var riktigt gott! matkoma nu....

lax i kokosmjölk:

idag ska jag laga lax i kokosmjölk. det blir bara jag och mamma som äter. robban gillar inte kokosmjölk så man får passa på och fixa det medan han är borta, hihi.

i nästa inlägg visar jag min nya jeansbyxor.

....:

förundras över hur några fungerar..


nytt inlägg:


förra året


då var jag sjuk, det var inte roligt. den 26e var jag fortfarande matt och rätt snuvig men jag drog ändå och firade julen med tjejerna och hade julklappsbyte. det var rätt mysigt.
jag vill inte bli sjuk den 24e iår! men det är rätt många som är sjuka nu så det är rätt svårt att smita undan och försöka hålla mig frisk.. jag ser fram emot dopp i grytan 12.00 den 24 december, haha.

har varit och fikat med min getis idag efter jobbet. mys var det! :)

nu har man lite annorlunda praktikuppgifter så i veckan försöker jag koncentrera mig på mina uppgifter, imorron tar jag med mig papper och penna så man kan anteckna och slippa känna mig stressad och måste dra hem direkt och skriva upp allt :D

devil:



har precis fixat dip som ska få stå i kylen en kvart, sen sätter vi igång och kollar på devil vi hela familjen! mys familjkväll :)

det har varit en luuuuugn och skön dag. åt tacos till middag. det blir oftast tacos till middag dessa söndagar glenn är här i sthlm ;)

mozzarella:


en av tilltuggen på vår 50årsfest

festaoströran blev väldigt populär! den kan man typ inte bli less på. får tacka malin för receptet som jag fick för några år sedan.

nice:

det var trevligt och lugnt igår. först var man hos tessie och hade det trevligt. hjälpte henne lite med tvätten också :) sofie kom en stund och sen drog vi till söder där vi träffade ännu fler.


jag ligger i soffan nu och bara slappar. det blir en riktig slapparsöndag! njuuuuter..

iväg:



nu drar jag iväg till tessie. använder min nya top idag, den har volanger och det är egentligen för sött för mig så jag matchar med lite tuffa smycken.

 ha en trevlig kväll ni alla!

tortillas:


min och mammas middag. MUMS HÅRT!

Har köpt lite grejer klart och det blev oc...

dsc01302 (MMS)

Har köpt lite grejer klart och det blev också en festlinne på hm. Nu fikar vi :)


fridhemsplan:

ska gå ut nu och promenera till fridhemsplan och köpa nödvändiga saker samt kanske fika lite m mamma.

får kika lite i klädaffärer också ;)


jacka:


funderar på att beställa hem den men ... vad tycker ni? hiss eller diss? tvekar..

Jag vet att det ser äckligt ut men det är ...

dsc01300 (MMS)

Jag vet att det ser äckligt ut men det är skit gott. Spenatsås m pasta. Mums. Kallas för turtles sås när jag var yngre ;)


våfflat:


trippeltång, fått i födelsedagspresent :)

snow:


natti:

har kollat på byggfällan och sen lyxfällan. började intressera mig för lyxfällan ganska nyligen. borde ha börjat kolla på d för länge sedan! jag förstår inte hur dessa människor tänker.. att man helt plötsligt kan hamna i skuldfällan! och inte en liten skuld heller..

ska gå och sova nu, natti.

salami:



jag och pappa är salamitokiga! han har nu köpt hem tre salami från delikatesskungen. vitlöksalami, pepparsalami och kryddsalami. provsmakade nyss och det smakade MUMS! när jag är sugen på att småäta är salami bland det bästa som finns! :)

Tar ett hett bad idag med. Tog också ett i...

dsc01299 (MMS)

Tar ett hett bad idag med. Tog också ett igår. Jag är egentligen inte tokig i att bada men just nu måste jag bada när det är så kallt ute.


10 tim:

är så trött fastän jag sovit tio timmar inatt.

har lunchrast nu :)

pepparkakshus:



vill göra pepparkakshus till julen! det var ett tag sen :) jag har julkänslor nu..

glögg:



drack årets första glögg idag på jobbet. åh jäklar va gott det var. måste köpa hem en flaska snart så man kan sitta i soffan, tända en massa ljus och dricka glögg med mandlar och russin! åhhh, redan 1 dec idag..

GG:

usch vad kallt det var idag, jag hade mina sommarstrumpor på mig. tokigt! imorron blir det rejäla sockor istället. har tagit ett hett bad när jag kommit hem, härligt. bläddrade igenom min nya bok som jag fått i födelsedagspresent av isabel och medhi :)

jag är vara väldigt tacksam att jag har min praktik bara 5 min ifrån mig, särskilt nu när det är rysskyla här!

händer till helgen? sooooftisch eller blir det lite alkohol iblandat? hmmm.



RSS 2.0