min examen:



det har varit en intensiv dag igår för mig kan man säga, först var man i skolan där vi alla samlades, hörde fina tal, fick våra betyg och åt buffe. sedan åkte vi bil hem, släkten och några vänner kom hit vid 6. de sista gästerna stack vid 02.20. jag fick så himla fina presenter och tack till er alla som uppvaktade mig, det hade inte behövt. mina föräldrar tog det stort, det beror nog på att jag inte tagit studenten ;) hihi.

idag är det ju valborg! har bara latat hittills och gått ett sväng till systemet. ska senare till gabriel och sedan.. får vi väl se!

xoxo


påskrivet.



imorron tar jag examen! ofattbart att det är över snart, att hela 14 månadert gått. kommer att sakna min klass som fungerat jättebra.
  jag blir sen arbetslös i två veckor innan jag börjar jobba på mitt nya jobb. :)

har också klippt och färgat mig igår, är nöjd men längden.. ehh, alldeles för kort men bara att acceptera! härligt med blonda slingor nu, vååårigt!

xoxo


påsk:



igår var vi hos antonia, hon hade inflyttningsfest + påskfest. det blev knytis med ägg, sill, köttbullar, potatisgrätang, dolmar, bröd, lax, tzatziki, lammstek osv.. :) sen blev det även efterätt. mumsi! de flesta drog till krogen efteråt men jag och robban drog hem.



nyss har jag varit ute på terassen och solat med broo.. :) passa på när det är varmt.
det blir påskmiddag hemma idag med familjen, mysis!

xoxo


ballisen:



satt i balkongen idag och solade lite och sen blev det alldeles för varmt så jag bytte ut tshirten mot en bikiniöverdel, haha. 17 april - redan bikiniöverdel men det är så lä i vår balkong. man har redan hunnit få lite färg också :D


rosa:



fick sminkväskan och datorväskan av mamma. tack! jag är slarvig med mina sminkgrejer och när jag åker iväg så slänger jag in några sminksaker i en ful påse, det blir ändring nu! ska ha den i min väska :) och sen äger jag heller ingen datorväska och det är rätt kul att ha en annorlunda datorväska nu.

xoxo


leksand:



har blivit sjuk igen, usch. men det hindrar mig inte att åka till leksand, rob får ta hand om mig därborta :)

xoxo


sveriges mästerkock:



mitt absoluta favoritprogram just nu och efter programmet ska jag eventuellt se greys om jag orkar, är skit trött.


jag bara... argggghhhkldfghjsdölfkhsdö mitt hår nu men snart blir det ändring! skönt!

xoxo


kort:



bankomatkortet kom idag men inte koden, så typiskt. hoppas inte att det blir en repris från julas då jag klarade mig utan kort nästan 2 veckor på grund av att koden aldrig kom så jag fick beställa på nytt. zzzz.

tiden går snabbt, nu har det gått 4 veckor på min praktik. jag trivs bra!!

VÅÅÅR, VÅÅÅÅR. det blir varmare och varmare. ja jag vet att det fortf är aprilvädret som luras men våren närmar sig iaf! ;)

xoxo


armband:


mitt söta armband som jag gjort själv på praktiken.

mamma skulle opereras idag men lokalbedövningen verkade inte på henne så hon fick gå hem med en halvbedövad fot och en ny tid, då ska hon få narkos istället. stackarn. jag kom hem ganska nyss, varit och handlat mat. det blit nåt snabbt och enkelt. köpte keldas skogsvampssoppa, sen ska jag fräsa färska champinjoner i smör och ha dem i soppan och sen smula ädellost på. hoppas det kommer smaka bra.

xoxo



iphoooone:



nu har jag varit iphoneägare i en vecka, dom första dagarna orkade jag inte svara på sms och när jag väl svarade så var det bara kortfattat, kände mig frusterad när jag försökte skriva men det bara blev fel. nu börjar det flyta på, skönt :)



har varit ledig från praktiken idag och gjort några ärenden bland annat till banken. jag slarvade bort mitt bankomatkort i lördags, drack visst lite för mkt ;) men som tur hann ingen använda kortet. var på fest hos jossan och sen t krogen, hade verkligen kul.

xoxo


RSS 2.0