fika:

kom hem för en timme sen, har fikat med några på den dära stammiscafe i fridhemsplan haha. använde även min nya jeansbyxor idag, känns bra. det var svårt att hitta jeans, jag som har smala ben men breda höftben men ett par levisbyxor satt perfekt efter den första affären men jag ville ha 34 i längden och hittade min storlek i den femte affären, puh!

jag som bara använt jeansleggings och skinnbrallor den sista tiden så det känns.. mycket lägligt med en ny nu. ;)

Kommentarer
Postat av: jennifer

håller med.. skönt att använda jeans igen på något sätt:)

2010-12-09 @ 20:18:22
Postat av: rebbe

hihi skönt för dig att hitta en! har också problem med att hitta jeans som passar.. har också smala ben. så du vet nog hur det känns. men inget som passar bra för mig utan det e så breda å lös på benen.. så man ser liksom som man i dessa byxor haha! bara höften som passar. grrrr!!! vet inte om en levis jeans skulle passa mig.. får väl ta å prova å se om den passar mig.. men bra att du gav "tips". vet att det finns massor olika märke som passar på olika personer med olika form ben å höft å osv.. men hatar att ta av å ta å av å ta i provrummet.. usch! men en sak som jag hatar värst är att min längd som stl 32 e alltrid slut, slut och slut.. GRR! :D man måste alltid köpa direkt när det har kommit eller personal som beställer åt mig så måste åka dit å hämta, hatar att åka dit å hit å dit. grr :D haha!

2010-12-09 @ 20:49:08
Postat av: sofie

du skulle ju visa hur dina nya byxor ser ut! visa visa

2010-12-09 @ 23:09:13
URL: http://konstgjord.devote.se
Postat av: Malin

åh jag har samma problem som dig.. Kan aldrig hitta jeans som passar. Jag hittade två nya jeans i somras men nu har jag gått upp i vikt så pass att de inte passar längre. sjukt. missbrukar leggings ofta ;)



Annars hittade jag ett par snygga, med stretch, från d.brand. De är inte så trånga upptill, men smala nedtill. testa? o visa oss dina nya ;)

2010-12-10 @ 01:16:23
URL: http://beyondjungle.blogg.se/
Postat av: sofia

min kusin är som dig, acne passar henne ruggigt bra men även top shops egna då de är gjorda hör höghus ;)

2010-12-10 @ 20:26:56
URL: http://badlands.devote.se
Postat av: Amirrachel

Hello. I browse and saw you website and I found it very interesting.Thank you for the good work.

2011-07-04 @ 15:22:25
URL: http://amirrachel.blogsmall.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0