helgen:



helgen har som sagt varit mys. fick vara med vänner som jag inte annars träffar mkt, kvalitestid! :D fredag:fest. hade riktigt kul, var i min egen bubbla! ;);) lördag: jensens, fika, kvällsmys. söndag: stan, middag. tiden gick för snabbt.

xoxo

dagens örhänge:



megilla örhänget!

är skit trött just nu, precis kommit hem från jobbet. middagdags snart och sen blir det plugg.. det är bara två veckor kvar tills praktiken och det är mycket kvar att göra till dess, får panik nu!


helgen har varit mys.

xoxo


Min älskade sömntuta till lillebror. Hans ...

dsc01358 (MMS)

Min älskade sömntuta till lillebror. Hans speciella sovsätt ;)


Visste du att man lever längre om man kram...

Visste du att man lever längre om man kramas? Det är sant! Studier visar att man behöver minst fyra kramar om dagen. Åtta kramar per dag för att må bra och tolv kramar för att växa som människa. Så vad väntar du på? Sätt igång och kramas!


bloooooooond:


2007

svårt att tänka mig att jag verkligen har varit så blond en gång.. :)

men snart blir det iaf ljusa slingor för min del. perfekt till våren.

xoxo

hos tilla:



i måndags drog jag iväg till uppsala mitt på dan, jag och tilla skulle börja med vårt PM men det blev mera snack än plugg! nåt gjorde vi i alla fall, hihi. åt en god thaisoppa också med färska champinjoner, kyckling och coctailtomater. mumsi! sov över, skönt å få sovmorgon nästa dan.

XOXO

örebro:



till helgen bär det iväg till örebro. det blir roooligt. sover hos min älskade sötuu då <3!

XOXO

mammas försök till palt:

'




jag hade tjatat och ville ha palt till middag någon dag. mamma hade aldrig gjort det förut utan vi äter bara det när vi är hos mormor och morfar. hon gav det ett försök och fixade palt idag.

resultat : LIKA god som mormors, grattis! :) smak : +++++ men formen får inte lika bra betyg ;) +++ men du får träna och träna.. hihi.

XOXO

broor:



daatanöördar! vi sitter här med våra datorer.. läsa bloggar för min del och glenn.. ehh, han tippar lr nåt! :D

XOXO

bh-body:



köpte bodyn förrigår, rent spontant medan jag väntade på mamma som handlade mat :)

hiss eller diss?

XOXO

hemma hos sofie igår:



vi var fyra tjejer igår hemma hos sofie och åt skitgod zucchini/köttfärslasagne och en massa snack, kollade även lite i sofies videoband, hihi.  på väg hem var det SKITKALLT ute, usch så jag fröös tills bussen kom. jag som bara hade tunna leggigns på mig. dumt! ;)

idag blir det palt till middag, mumishma!!

XOXO

Bland det värsta jag vet är att när jag gå...

Bland det värsta jag vet är att när jag går in i bussen och trycker slkortet och sen går vidare. Inbillar alltid mig att folk kollar på mig och bakåt och då tror jag att chaffisen ropar efter mig. Kollar bakåt men nej.. Zzz.


tatuering:



jag och mamma går ut snart å bokar tid åt mig!

ont i armen:

men vad gör man inte för sin dator!

skåne:



den 18e mars åker jag och jennifer ner till skåne och besöker sofia å hennes kära familj! blir roligt att träffa lilla daisy och resten av familjemedlemmarna, har aldrig besökt henne i skåne så det var verkligen på tiden! :)

freeedag:


2001

skööönt med fredag idag! det blir en tur till söder idag, blir lite ärenden där.

ayia napa 03:




long hair:


år 2002

och jag som ska kapa håret snart, har tid den 9 april och jag fasar över att dem måste kapa minst 3 cm, palla! vill ha lååångt hår.

pasta med champinjoner och kräftstjärtar:




min och mammas middag, jävligt gott!

peppar.  färska champinjoner. färsk basilika. salt. gul lök. chilisås. krossade tomater. kräftstjärtar. tomatpure. chilipeppar.

sun and wonderful:


alla <3 dan:



var på stan en stund första på dagen och sedan hem till mig och lagade god pastarätt och senare på kvällen blev det fika.

myspys.

det var en mardrömsresa till restaurangen, det var skitmycket folk som trängdes och sen gick vi av i gullmarsplan och promenerade till globen, gick lite vilse och sen var vi äntligen framme. åt skitgod tapastallrik och sen dessert. boule blev det efteråt och ja! jag och rob vann, haha. spelade lite spel efteråt också. var så trött när vi kom hem, jag har ju varit sjuk nyss så det tog alla mina krafter. men det var mysigt!

ska iväg till jobbet alldeles snart, vilket underbart väder det är idag!



halsfluss.


jag har legat sjuk en vecka nu men mår mycket bättre nu, det är första gången för mig att uppleva halsfluss och jag hoppas att det blir första och sista gången ;) PALLA! och sen har jag också ont i tandköttet där visdomstanden är så det är rätt jobbigt att ha halsfluss samt skitont i tandköttet men jaja, är iaf på bättringsvägen. mår så mkt bättre! :D

snart ska jag och rob gå ut och äta ute med föräldrar samt spela boule, yes vi kommer vinna över fld!


Hjälpte sofie lite med det sista idag och ...

img_1777 (MMS)

Hjälpte sofie lite med det sista idag och sen var vi hos henne, gjorde skitgoda scones m oliver timjan och fetaost. Så Mums! Sen hann vi plugga lite ;) och även mysa med posa. Nu är jag på väg hem. Är fortf supermätt puh.


RSS 2.0