Är på väg till leksand och min älskling nu...

Är på väg till leksand och min älskling nu :) sitter på tåget och är trött, blir en tupplur strax.


sofies utflyttningsfest:



we.


me and my darling.


gud:

igår köpte jag en värdecheck på klippning/färgning för bara 499 kr och idag ringde jag dit. jag får en tid först i april, ha ha! jaja vad kan man göra..


gilla:


gilla den nygamla grejen, vet inte vad den kallas för. den har varit hemma hos sofia (min kusin) rätt länge och nyligen ville fld få tillbaks den. det ska bli lite andra grejer på dessa hyllor men det ser bra ut nu tills vidare :)

tonfiskärmums:




idag träffade jag jossan, vi fikade och gíck runt lite i stan innan hon drog vidare till jobbet. jag skulle träffa robban efteråt men vi bestämde att fika hemma istället så jag drog till ica och skulle köpa något kaka/bulle till oss men jag var noll sugen på nåt "mums" så jag tog en munk till rob och sen tänkte jag vad fan jag ville ha, jag var skithungrig så jag köpte tonfiskburk plus creme fraiche. blandade ihop tonfiskröra när jag kom hem och bryggade kaffe och väntade på att rob skulle hem. vi tog en mysfika :) älskar tonfiskröra, är det på smörgås så äter jag upp d, annars äter jag knappt smörgåsar!

riktigt överraskad:



älsklingen min kom hem igår efter över 3 veckor och han överraskade mig rejält!!

i slept with my banana:



igårkväll var jag hos min banan, hon experimenterade med maten och det blev riktigt lyckat. det blir alltid god mat när hon slänger ihop nåt, mumsi. vi skulle kanske gå ut men vi snackade hela natten istället och sov sent. mkt nyheter. mysis var det. idag var det mera snaaack innan jag drog hem.

sökt jobb:

idag har jag sökt ett jobb, min examen närmar sig så man måste börja i god tid :)

nu ska jag duuuscha och packa lite. :) får använda min nya weekendväska för.. "första gången".


Nu hämtar jag ut mitt leg, äntligen! Känne...

dsc01340 (MMS)

Nu hämtar jag ut mitt leg, äntligen! Känner mig som femton igen och aldrig fått leg, Hihi. Har levt på mitt gamla pass som gått ut för länge!


villhavillha:


farmors hemgjorda hjortronglass:



det smakar himmelskt. mums!

har haft en bra dag <3

nattens finaste sms:

"saknar dig så mycket..."

PUSS.

home:

åkte till farsta och mötte upp jennifer på hennes praktikplats, jag gick lite vilse först. fanny i ett nötskal, yes yes! ;) vi handlade mat och drog sedan hem till jennifer och blev supermätta av vår härliga middag som bestod av inbakad kycklingfile med fetaost, soltorkade tomater och salami, vitlöksmör, ugnsrostade grönsaker och älskade cola!

blev en massa snack, har ju inte haft egentid med henne på ett bra tag. HEMSKT. SKÄRPNING, JENNIFER? ;)


imorron blir det lite ärenden och sen blir det också fika :)

och så hoppas man att vissa grejer kommer imorron, wohoo.

förresten, när jag drog hem så var den långa rulltrappan i rådhuset ur funktion så jag fick gå upp och sen var den andra mindre rulltrappan också i ur funktion. var helt sönder och jag har fortfarande inte återhämtat mig än, det känns som att jag har astma. svårt att andas. hemskt. jag MÅSTE träna. next week!!


middag hos jennifer:



nu sooftar man som ni nog ser på bilden. ;) gick upp lite tidigt imorse och gjorde min praktikuppgift, nu är man nästan klar. skönt, om ett par timmar drar jag iväg och käkar middag hos jennifer. mysishma.

idag ska alla julsaker packas ner och slängas upp i vinden, äntligen.

väskan:



idag hittade jag den och den blev min. det finns finare väskor men min ekonomi tillåter inte mig att köpa en dyrare väska så den får duuuuga tills vidare!

ju längre man sover, ju kortare lever man.


stan:

vaknade skittrött kl nio, gick in i duschen och blev lite piggare. :) ska dra in till stan snart för en lunch. ska försöka hitta en väska också, min gick sönder för några veckor sen.

spara det bästa till sist! ;)

     

Du vet inte att jag vet sanningen.

Du vet inte att jag vet sanningen.


elin kling för h&m:

jag kommer skolka fr skolan och stå utanför h&m den 3e feb?? några av plaggen är jag sugen på!

2011:



min nya! förhoppningsvis blir det ett spännande och bra år att fylla mina dagar i! :)

trötter:




good morning:

det var svårt att vakna imorse, var så himla trött. nu sitter jag i den nya sköna fåtöljen och slösurfar lite, snart sätter jag igång och klär på mig och packar lite. jobbar kl ett idag, då ska vi simma lite. blir skööönt.. :)

min sista lediga vecka, nästa vecka börjar skolan. ångest direkt. :(

spenatsoppa:



jag fixade spenatsoppa till middag, gott! det blev bara jag och mamma som åt. glenn är på väg till örebro. snyft, blir tomt härhemma!

ikv : nachoooos!

ny och skön:



invigde den imorse, rätt mysig och skön är den.

god morgon:



söndagsfrukost.

saw:

såg på den sista sawfilmen istället.. :) rätt läskligt som vanligt. nu ska jag gå och lägga mig.



ps. jag vill färga håret IGEN.. lägga i lite ljusa slingor?! hmm. ds

inhale.



sista gästen drog hem nyss.

nu blir det film, chips och dip! ska nog se inhale, hoppas att den är sevärd.. :) är egentligen skit trött men jag ska försöka hålla mig vaken :P

2011-01-08:






fick bland annat farmors halsband som hon fick själv när hon var 3 år gammal så den ska jag bevara väldigt väl!

volumaster:

jag letar efter min volumaster men hittar den inte, det var typ 1 år sen sist jag använde den. åh. ska fortsätta och leta snart men jag vet att den va i en låda sist och nu poff!!

igår fick jag hem min kamera så jag testade den osv.. är rätt ovan men jag vänjer mig.. fotar lite idag när släkten kommer och firar mig å mamsen :P blir att fixa sallad snart.

Är på väg t jobbet. Imorse kunde jag inte ...

dsc01338 (MMS)

Är på väg t jobbet. Imorse kunde jag inte låta bli att klicka hem några kläder från hm, nu väntar jag ivrigt på dessa grejer! :) Nagellacket fick jag i julklapp.


canon ixus 300 hs:



igår beställde jag hem kameran. den verkar bra, klicka på länken så får ni läsa lite. hoppas att jag blir nöjd och då ska jag bli mktmkt mer aktiv m kameran. mitt nyårslöfte till en viss sara ;) 

En av de nya kuddarna som mamma köpt t sof...

dsc01337 (MMS)

En av de nya kuddarna som mamma köpt t soffan :) tycker om den!


Vad ser ni?

dsc01336 (MMS)

Vad ser ni?


Bilden togs förrigår när vi åt trerätters ...

dsc01335 (MMS)

Bilden togs förrigår när vi åt trerätters middag. Just nu ligger jag i sängen och kollar på den innersta kretsen, vetefan om den är bra. Imorgon blir det lite jobb.


iphone:

imorgon ska jag beställa en iphone. det känns att det är på tiden nu! men smångest för jag brukar använda videosamtal mkt med the familia och robban. nu måste även de skaffa iphone! ;)

friends:


behåll inga andra vänner än dem du närsomhelst har mod att bråka med.


RSS 2.0