hörby:


helgen i hörby

det har varit en helmysig helg men tiden bara rusade iväg! kul att äntligen få se hur dem bor och få umgås med dem. bara softa och umgås. jag fick till och med byta blöja och kläder på lilla daisy ;)
 ett STORT steg för mig, haha!
 tack sofia och david att vi fick komma! <3

xoxo


Malmö nu! Stiger snart ur planet. David oc...

Malmö nu! Stiger snart ur planet. David och devin hämtar oss m bil.


packning som gäller:



imorron bitti åker jag och jennifer för att besöka den här tjejen och hennes kära familj :)

ska packa snart, vi ska bara ha handbagage med så min väska måste vara 55 cm stor max och väga max 10 kilo och inte innehålla mkt vätska ;) det blir en lugn helg så mysiskläder ska jag ta med mig.

hoppas ni alla får en bra helg!!

xoxo


min stjärna:



ingen som gissade, BORING! jag fyllde på min stjärna som jag gjorde i ayianapa år 2003. jag, malin och sofia skaffade oss varsin stjärna som ett minne och min stjärna blev inte lyckad. efter halv år kanske såg min stjärna hemsk ut, det såg ut som att ett barn bara ritat dit ett stjärna. några trodde inte på att det var en tatuering och försökte sudda bort den. ;) jag har sagt många gånger att jag skulle fylla på den men det har aldrig blivit av tills nu. mamma fick nog och beställde tid och tog med mig dit.

nu är stjärnan fin och nu kan jag visa den utan att "behöva" förklara mig ;)

jag tänkte ha 3 stjärnor till, en för varje familjemedlem och tjejen ritade dit tre stjärnor. jag tvekade och magkänslan sa nåt annat så jag bestämde mig för att bara fylla på min gamla.

xoxo


äntligen tummen ur röven:



nyss gjorde jag något som jag borde ha gjort för flera flera år sen. gissa vad? haha. tack mamma som släpade mig dit.

andra dagen på praktiken idag, det känns att vakna så tidigt men förutom det har det gått BRA! :) jag trivs.

xoxo


Godmorgon, ni alla! Jag är skittrött. Sitt...

Godmorgon, ni alla! Jag är skittrött. Sitter på bussen mot centralen, därifrån ska jag ta tunnelbanan. Byter till en annan buss sen också. Vinkvink / en sömnig Fanny


pappas specialitet:



pappa är proffs på matpajer! idag blev det baconpaj och selleri/lökpaj. är så jävla trött men bara bra, då kan jag nog somna vid tio. kommer vakna kl 6 från och med imorron i 6 veckor, suck. men innan jag somnar så ska det hinnas med en film.

en sorts kärlek.

sett? tycks om den?

förresten, hade en diskussion med mamma och hon tyckte att det inte var laxrosa utan puderrosa. jag har googlat och det stämmer, så.. puderrosa! ;)

xoxo


pappa:

pappa är rolig, han. igårkväll fixade jag dipp och lät det stå i kylen. efter ett par timmar (ja den brukar stå där så länge :D) skulle jag hämta den men den såg så konstig ut. vitt och flytande och jag kollade direkt på pappa som flinade. han hade bytt ut dippen mot mjölk i en liknande skål :D

pappa i ett nötskal.

xoxo


söndag:


gårdagens middag : pasta med kräftstjärtsås/vitlök

ska jobba ett par timmar idag och sen blir det lugna puckar ikväll. kommer stiga upp TIDIGT imorgon. ser fram emot att åka ner till skåne på fredag, är där redan kl 9 på morgonen :)


xoxo


laxrosa:



såg kavajen för några dagar sen och blev förtjust i den. igår fick jag hem hmkatalogen och även en kupong på 20% rabatt på jackor&kavajer så jag tänkte direkt på kavajen. nu är den min.

 vad tycker ni?


xoxo


kanske lite "tjatigt"?



jag är nyfiken och vill GÄRNA veta vem varenda en är som läser min blogg? :) tar väl bara minst 1 min att kommentera, hihi.

xoxo


yeah:



tilla bjöd på en god middag när jag kom i torsdags em. det blev potatisgratäng med fläskfile och smaskig sallad, vi njöt. kunde inte sluta äta fast jag var mätt så jag var jävligt mätt resten av kvällen. det blev lite plugg också.

igår var det slutseminarium och det gick bra, vi klassen firade genom att äta ute&bowla&lite fest. :)

nu behöver jag inte PLUGGA mer, DET ÄR ÖVER! bara praktik kvar och sen är det examen.

xoxo


jiddrajia:



efter att jag var i stan och fikade med theresorna så drog jag iväg till jennifer. hon fick vara hemmafru och lagade mat åt oss medan jag var på väg så jag fick inte vänta länge på maten :) sen färgade jag hennes hår. jag + hennes hår = good! resultatet blev bra, eller hur jidisch? ;)
missade sveriges mästerkock. fick offra för dig! gr.

natti natti ska sova nu.

xoxo


vårkänslor:



idag använder jag min nya tunika, vet inte om jag gillar den men det är försent att lämna tillbaks den så jag ger den en chans idag.

xoxo


finbesök:

snart kommer moster och olivia hit, det visste jag inte förrän nyss. det blir kul! två kusinbarn på två dagar, härligt.ska skynda mig nu och duscha.  sen blir det fika med theresor och efter det drar jag iväg till jiddrajiaish och hjälper henne med färgningen :)


min dag:



lillan var så himla underbar, kär i henne direkt! så fin.. hon somnade i mammas famn en stund och då tog jag bilden.
sen drog vi till heat och seriöst.. älskar deras mat. heat får bli min favoritrestaurang, det är andra gången jag äter där!

nu ska jag dra iväg till bea.

xoxo


fettisdagen:



jag och mamma ska iväg snart och på väg dit ska mamma köpa semlor, usch. inte till mig då! blir väl nån munk till mig bara för att man ska äta nåt till kaffet. önskar att man kunde äta chips och dip till kaffet :( jag är verkligen INGEN kak/bullmänniska.
sen ska pappa bjuda oss på restaurang för det är nationella kvinnodagen idag, han är alldeles för SÖT!

idag har jag på mig rosa läppstift ;P

xoxo


lillan:



imorgon ska jag och mamma besöka sofia och bebisen, blir mysigt att äntligen träffa henne! inte hunnit träffa henne än så det är verkligen på tiden. skönt att jag är ledig i ett par dagar nu och INTE tänka nåt på skolan men återvänder till uppsala tors em. på fredag är det slutseminarium och sen är all plugg överstökat, så himla skönt.

xoxo


iamhappy:



ska snart dra iväg till uppsala och fixa det sista med tilla och sen är jag ledig i två dagar. skönt! iamhappy! har på mig orange läppstift idag. hellre när jag är brun egentligen men det funkar! ;)

xoxo


5 mars:



igår jobbade jag på dagen och sen kom sofie över på middag, vi var fler än vanligt för alex sov över hos glenn :) sedan var det en liten spontan förfest innan vi drog till dukis. det var en kul kväll!

idag mår jag som jag förtjänar, har bara degat i soffan och nu blir det tacos till middag.

xoxo


dregel:



har precis vilat i robbans knä och dreglat över hans tshirt, ops. har precis fixat dip nyss och ska stirra på nån film senare. är trött! sparar energi tills imorron. ska jobba och sen partaja! det ser jag fram emot..

xoxo


uppsala:



ska iväg till uppsala och tilla snart, vi ska plugga&jobba inför vårt slutarbete. fan vad jag är taggad! (not) alltså att plugga ;) skönt att det hela är över om en vecka!

xoxo


shorts:



äh, visar ändå fast ingen bett om det ;) köpt på zara, aldrig ägt vit shorts. skönt att utöka min jeansshortgarderob ;)

xoxo


blå himmel:

så härligt väder idag. har gått på stan med älsklingen och shoppat lite, gratisshoppning är alltid gött! köpte vit jeansshorts och bh. ska jag visa? :) sen blev det middag på hotwok. kunde inte äta upp allt, shitmycket mat på tallriken puhh!



xoxo


dagens tshirt:



ser ni vem det föreställer? :) köpt i bangkok.

xoxo

RSS 2.0